CATERING

På Kvarnhagskällan erbjuder vi catering av allt från luncher till förrätter, varmrätter, desserter, bufféer och julbord. Vi hjälper dig att skräddarsy en meny som passar ditt evenemang. Gör din beställning av maten i god tid så gör vi det enkelt för dig att arrangera en middag eller konferens.

Önskar du en offert på catering?

Ska du anordna ett event, en fest eller kanske en företagslunch? Genom en lång erfarenhet kring allt från evenemang till luncher och konferenser så hjälper vi dig att planera och laga maten till ditt event. På Kvarnhagskällan erbjuder vi en catering för alla tillfällen med smakfulla uppläggningar.

Catering av enklare rättare

Önskar du en catering av enklare rätter? Vi tar gärna fram förslag på en catering av enklare rätter och uppläggningar utifrån våra kunders önskemål. En populär uppläggning är vår picknicktallrik som brukar uppskattas av företag.
​​​​​​​Vår populära picknicktallrik
Kycklingspett, lax, ägg, räkor, skinka, rostbiff, potatissallad, brieost, bröd och smör.
Pris: 165:-

Menyförslag utifrån dina önskemål

Planerar du en fest eller middag? Vi gör menyförslag som är skräddarsydda utifrån varje evenemang. Genom en lång erfarenhet inom mat och evenemang har vi valt ut de allra bästa och mest prisvärda recepten. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om våra menyer.

Läs mer om vår meny för beställning, à la carte och våra julbord. Har du några frågor kring vår catering är du välkommen att kontakta oss. Kontakta oss för mer information om våra menyer: 0470-72 92 92.

Så här beställer du

Detta är det som gäller då man beställer ifrån oss:

Vi uppskattar om du har telefonkontakt med oss, beställ inte över mail. Om du har preliminärbokat ett datum, så måste ni ringa och avboka datumet om det inte är aktuellt längre. 12% moms ingår i våra priser.

Du kan justera antalet personer fram till dagen innan.

Priset som är satta i buffémenyerna är rekommenderade priser för det antalet och kan justeras efter hur många man beställer. 

Tala om för oss om det finns några allergiker. 

Leveransavgift med 350:- inom Växjö.

Utanför Växjö: Pris efter hur långt maten ska levereras  

Lämna alltid ut ett telefonnummer så att vi kan nå er om det skulle behöv

Hur betalar du?

Vi tar endast emot kort- betalning, eller swish vi har även en kortterminal som vi kan ta med oss, eller så kan vi fakturera det.
Tala gärna om hur du vill betala när du ringer.