CATERING

På Kvarnhagskällan erbjuder vi catering av allt från luncher till förrätter, varmrätter, desserter, bufféer och julbord. Vi hjälper dig att skräddarsy en meny som passar ditt evenemang. Gör din beställning av maten i god tid så gör vi det enkelt för dig att arrangera en middag eller konferens.

Önskar du en offert på catering?

Ska du anordna ett event, en fest eller kanske en företagslunch? Genom en lång erfarenhet kring allt från evenemang till luncher och konferenser så hjälper vi dig att planera och laga maten till ditt event. På Kvarnhagskällan erbjuder vi en catering för alla tillfällen med smakfulla uppläggningar.

Catering av enklare rättare

Önskar du en catering av enklare rätter? Vi tar gärna fram förslag på en catering av enklare rätter och uppläggningar utifrån våra kunders önskemål. En populär uppläggning är vår picknicktallrik som brukar uppskattas av företag.
​​​​​​​Vår populära picknicktallrik
Kycklinglår, lax, ägg, räkor, skinka, rostbiff, potatissallad, brieost, bröd och smör.
Pris: 123:-

Menyförslag utifrån dina önskemål

Planerar du en fest eller middag? Vi gör menyförslag som är skräddarsydda utifrån varje evenemang. Genom en lång erfarenhet inom mat och evenemang har vi valt ut de allra bästa och mest prisvärda recepten. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om våra menyer.

Läs mer om vår meny för beställning, à la carte och våra julbord. Har du några frågor kring vår catering är du välkommen att kontakta oss. Kontakta oss för mer information om våra menyer: 0470-72 92 92.

  • 0470-72 92 92
  • Kvarnvägen  35241, Växjö
  • Lunch serveras mellan 11:30 - 13:30
  • kvarnhagskallan@telia.com
Print Friendly, PDF & EmailUtskriftsvänligt