HYRA LOKAL

LOKALEN

Vill man hyra även fredagen för att kunna duka upp dagen innan kostar det 1000 kr.

Gäller det hyra av lokalen som t.e.x en vardag, får ni ett pris lite efter hur mycket ni kommer till att vara på plats.

TIDER

 På lördagen går det att ha fest till tidig morgon. 
Har man fest på fredagen och lokalen är bokad på lördagen. Då måste det vara städat och klart till senast klockan 11.00 på lördags förmiddagen.

STÄDNING

 Vi ser till att det finns städutrustning, vatten, trasor och rengöringsmedel.
Vill ni att vi ska sköta städningen kostar det 2500 kr.

Utrustning

I lokalen finns det tillgång till stolar, bord, kylskåp, en serveringsline med varmhållning och en kylbrunn. Det finns även 2 st vattenautomater i serveringslinen.

Möjlighet att bygga en scen med 7 stycken scenbitar. 

Egen dryck

Det är tillåtet att ta med sig egen lättdryck in i lokalen. Vill man servera alkohol på sin fest. Då söker man ett tillfälligt alkoholtillstånd nere på Växjö kommun, minst 3 veckor innan festen ska äga rum. Detta tillstånd kostar 500 kr.
Att man är tvungen att söka ett tillstånd, beror på att vi bedriver en näringsverksamhet i lokalen.

Bokning/AVBOKNING

När ni har varit i kontakt med oss och bokat lokalen. Antingen kommer ni till restaurangen eller swishar  2000 kr som en bekräftelse på bokningen.  
swishnummer 1236713457 medelande: hyra+datumet.

Detta skall ske minst 30 dagar innan bokat datum. Om det görs färre än 30 dagar innan, brinner depositionen på 2000 kr inne. 

PORSLIN?

När Kvarnhagskällaren ansvarar för catering ingår porslin. Vid uthyrning av endast lokal ingår EJ porslin.  Detta beror på att man får inte tillgång till köket och disken.  Vi rekommenderar att ni tar kontakt med Bolandergruppen. Kontaktperson  Björn Bolander Vid bokning av porslin uppger man en bokningskod:   Kvarnhagskällan  = 10% rabatt på priset.Porslinet levereras hit och hämtas någon dag efter festen. Allting sätts tillbaka smutsigt på pallen. Diskningen tar Bolandergruppen hand om.